Monday, November 5, 2018

Falsificació i manipulació de la moneda. XIV Curs d'història monetària d'Hispània. 25 i 26 de novembre 2010 (MNAC) libro Vv.Aa. epub


Descargar PDF Leer en línea



Contingut del XIV Curs d'història monetària d'Hispània, acollit pel Gabinet Numi smàtic de Catalunya del Museu Nacional d'Art de Catalunya els dies 25 i 26 de no vembre de 2010. Les troballes arqueològiques mostren la gran incidència que van tenir en les ciutats d'Hispània tant la falsificació de numerari com altres form es de manipulació, com ara les imitacions de les emissions oficials o la partici ó de monedes. Les ponències n'analitzen diversos exemples, així com els intents dels governants per lluitar contra la falsificació i manipulació de la moneda am b tot un seguit de disposicions.
Descargar Falsificació i manipulació de la moneda. XIV Curs d'història monetària d'Hispània. 25 i 26 de novembre 2010 (MNAC) pdf Vv.Aa.
[PDF y ePub] Falsificació i manipulació de la moneda. XIV Curs d'història monetària d'Hispània. 25 i 26 de novembre 2010 (MNAC) Descargar (libros) en pdf
[Descargar] Falsificació i manipulació de la moneda. XIV Curs d'història monetària d'Hispània. 25 i 26 de novembre 2010 (MNAC) PDF Vv.Aa.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.